MF Podcast

MF Podcast

Maskinmestrenes Forenings Podc

Velkommen til Maskinmestrenes Podcast, podcasten fra Maskinmestrenes Forening, hvor vi taler med både generalister og eksperter fra alle hjørner af professionen.

Catégories: Technologie

Écoutez le dernier épisode:

Maskinmestrenes Forenings podcast, Maskinrummet, har mødt brødrene Mohammad, Alexander og Taha Razaq til en snak om deres fælles passion for teknisk kunnen og et bredt teoretisk fundament. De er alle tre uddannet fra Maskinmesterskolen København i henholdsvis 2021, 2019 og 2024.

Selvom Alexander ifølge brødrene er den mest teknisk anlagte af de tre – og også den eneste med en håndværksmæssig baggrund, så har Taha og Mohammad ikke været i tvivl om, at de ville støtte ham undervejs i studierne. Det betyder dog langt fra, at de har haft samme tur igennem skolen.

»Man gør tingene på hver sin måde, forstår det forskelligt, men der er også noget erfaring, man kan give videre. Så for hver bror er der kommet en bedre maskinmester ud, synes jeg,« siger Taha Razaq med et smil.

Samstemmende roser brødrene deres undervisere, ikke alene for deres faglige niveau, men også deres tilgang til det at lære fra sig. Som eksempel nævner Mohammad Razaq lektor Finn Jørgensen, der engagerede sig fuldt ud i sine studerende.

»Han havde sådan en passion; han kunne stoppe en hel undervisning, fordi han ville have alle med. Han kunne blive ved, han brugte sin fritid, han gjorde virkelig alt. Så til alle de undervisere, vi haft: Tusind tak for alt, det har virkelig været en fantastisk rejse,« siger han.

Épisodes précédents

 • 51 - #51 Både fag og familie binder dem sammen 
  Tue, 16 Apr 2024
 • 50 - #50 Et stærkt fundament til at sælge komplekse systemer 
  Tue, 16 Apr 2024
 • 49 - #49 Et skridt tættere på virkeligheden 
  Tue, 16 Apr 2024
 • 48 - #48 Forstå dine medarbejdere – og gå forrest 
  Mon, 25 Mar 2024
 • 47 - #47 Den gode leder kender sig selv og kan vælge fra 
  Thu, 29 Feb 2024
Afficher plus d'épisodes

Plus de podcasts technologie marocain

Plus de podcasts technologie internationaux

Choisissez le genre de podcast